Over ons

Erik Westein en Marc Kuster

Erik Westein

Ik ben Sport- en Leefstijlcoach. In 2006 heb ik de sprong gemaakt van wetenschappelijk onderzoek naar de sport. Binnen Sportcoaching Wageningen richt ik me op sport- en leefstijlcoaching. 

Mijn kracht is individuele coaching voor mensen die worstelen met de balans tussen werk en privé aan de ene kant, en hun eigen vitaliteit aan de andere kant. Mijn doel is dat jij je eigen leefstijlregisseur wordt.

Daarvoor moet je jezelf goed leren kennen. Jij bent immers uniek. Voor iedereen is daarom een andere, persoonlijke insteek nodig om resultaat te boeken.

Wielrennen is mijn sport. Ik ben opleider en trainer bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU). Zelf rijd ik regelmatig cyclosportieve tochten in het buitenland.

Mijn droom? Een boek te schrijven over een aan sport gerelateerd onderwerp.

mountainbike in bos

Marc Kuster

Passie voor de mountainbike; het gevoel van controle, één zijn met je bike, natuur en vrijheid.
Passie voor windsurfen; het spel met wind, water, zon en zee. Ik kan enorm genieten van een steile technische klim waarbij mijn hart uit mijn borstkast bonkt, maar ook van een relaxte windsurfsessie op de Noordzee. Om van deze sporten te genieten is een goed functionerend lichaam erg belangrijk. Een goed functionerende motor, een blakende carrosserie waarbij alle radertjes perfect op elkaar afgestemd zijn. Iedere dag weer ietsje beter! Met 15 jaar ervaring als fysiotherapeut en meer dan 30 jaar op het gebied van fysieke training probeer ik mezelf steeds weer verder te verbeteren. Mijn trainingen optimaliseren zodat ik klaar ben voor de volgende dosis adrenaline en vrijheid.

Volg ons:

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een inspanningstest?